Tuesday, March 19, 2013

New items!

Hello,

taigi čia yra jau antrasis mano įrašas, rodos, tiek daug noriu visko išsakyti ir išsipasakoti, bet manau, viskam savas laikas. Stengiuosi po truputį prisijaukinti šį blogą ir stengtis jam skirti nemažą savo dalį, vis tik tai, kol kas naujausias mano projektas ir, be abejo, norėtųsi, kad jis startuotų kuo greičiau.

Turbūt neminėjau, bet daugeliui kyla klausimas - kam reikia blogo? Kuo tai yra naudinga? Išties, turėti blogą dabar jau turbūt daugiau madinga nei naudinga ar reikalinga, tačiau šansas ir galimybė, jog gali savo įspūdžiais, pomėgiais ar kitokiomis smulkmenėlėmis dalintis su kitais, bei tokiu būdu atrasti bendraminčių, yra vienas didžiausių teikiamų malonumų ir privalumų. Apskritai, labai džiaugiuosi, kad išvis yra tokia galimybė, nes tai yra nuostabu, kokių idėjų, nuotraukų, patarimų galima pasisemti būtent iš rašomų blogų.

Tad šiandien norėčiau pasidalinti savo žiemiškaisiais - pavasariškaisiais pirkiniais:

Beyonce EDP Pulse 100ml

Nuostabiai skanūs kvepalai. Kai buvau maža labai nemėgau kvepalų ir jų pakankamai aitraus kvapo, tačiau laikui bėgant po truputį bandžiau pratintis ir dabar tai yra kaip ir neatsiejama mano dalis. Jaunystėj mėgau itin gaivius aromatus, nuo saldžių bėgau kaip velnias nuo kryžiaus, tačiau šiuo metu mano nuomonė yra kardinaliai pasikeitus, dievinu saldžius kvepalus. Mėgstu ryškius gėlių aromatus su vanile, muskusu, mediena ar ambra. O šiuos vos pauosčius Sarmoje supratau, kad tai manieji, nors kaina kaip vardiniams žvaigždžių kvepalams buvo pakankamai aukšta, tad teko užsisakyti iš JAV, su visais mokesčiais gavosi daug pigiau nei pirkti čia pas mus.


Esu didžiulė Jcrew rūbų mylėtoja. Tiesiog tas stilius, spalvos, kokybė, įvairiausi spalvų deriniai labai atitinka mano poreikius, tad neatsilaikiau marškiniams ir megztukui (perpirkau iš MD), kurio labai labai ilgai ieškojau ir būtent tokios spalvos. Manau, jog vėliau skirsiu visą post'ą Jcrew firmai, nes ji tikrai užima didesnę mano spintos dalį.. :)



Pirmieji tai Jcrew Perfect shirt in black watch, size 2. Labai ilgai norėjau languotų marškinukų, radus šiuos net neabejojau. Pati medžiaga labai maloni, lengva, pavasariška :) bus nesunku derinti ar prie džinsų, ar prie tamsių kelnių.


Kitas pirkinys - dar vieni Jcrew Factory classic button-down shirt int printed cotton, size XS. Labai norėjau animal print rašto marškinukų, nors šiaip nelabai mėgstu tokio stiliaus ir tekstūros rūbų, bet manau, jog puikiai galima juos priderinti prie įvairių skirtingų outfitų, tad tikrai nebus problema.


Na ir labiausias ieškotas, lauktas ir pagaliau pagautas megztukas Jcrew Honeycomb cable sweater , size XS. Labai minkštas, šiltas ir jaukus megztukas. 






Tiek šiam kartui. Tikiuos sulauksime gražių pavasariškų derinių,
gražaus ir jaukaus vakaro,
xxx


No comments:

Post a Comment